top of page

VERZENDEN

 

 

LEVERING

 

Voor levering van BBQ toestellen Outdoorchef, Traeger, Primo Grill, Sunset BBQ en alle andere toestellen die te koop worden aangeboden door DE KIEKENBAKKER wordt er samen een datum en uur afgesproken. Indien de klant op het afgesproken uur niet thuis is wordt er een administratieve kost van 40 euro aangerekend.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland. Steeds volgens de geldende voorwaarden wat betreft leveringen.

BBQ toestellen worden gratis geleverd in een straal van 30 kilometer rond DE KIEKENBAKKER.

Voor verdere verplaatsingen rekenen we een kost van € 0,60/kilometer.

Neem gerust even telefonisch contact. Dan bekijken we of we in uw specifiek geval misschien iets extra kunnen doen.

De levering gebeurt door DE KIEKENBAKKER, Double U Service of Knevels Verhuizingen. Producten in voorraad van DE KIEKENBAKKER worden binnen een termijn van 1 tot 5 dagen geleverd, tenzij anders vermeld. Voor exacte dag van levering gelieve contact op te nemen.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. De goederen worden pas gemaakt en/of verzonden nadat de betaling op onze rekening is gekomen.

 

CREDITCARD

Bij betaling met creditcard is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee uw creditcardmaatschappij werkt. Het kan soms langer duren voordat een creditcardbetaling bij DE KIEKENBAKKER binnen is.

 

SCHADE

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan DE KIEKENBAKKER.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de DE KIEKENBAKKER was geboden.

bottom of page